top of page
rec23_8m28(M.museo_logo)美術館筆ロゴ.jpg

Tapaa legendaarinen mangapiirtäjä ja nappaa nimikirjoitus!

Yokoten mangamuseo tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata legendaarinen Yoshihiro Takahashi Helsingin Kampissa 15.-18. syyskuuta.

Taiteilijan nimikirjoitus tehdään sitä varten erikseen tehdylle 32 euroa maksavalle nimikirjoituslevylle, joka tulee ostaa Kampin keskuksen 4. kerroksessa sijaitsevasta MUJI-liikkeestä ennen signeerausjonoon siirtymistä.

 

Levyt ovat kuvitettu Takahashin töillä, ja niitä on painettu ainoastaan tässä tapahtumassa käytettävä määrä. Levyjä ja paikkoja on rajoitetusti!

 

Levyjä on 4 erilaista, ja kutakin käytetään eri päivänä. Jos haluat kerätä kaikki neljä, saat halutessasi ilmoittautua jokaiseksi päiväksi! Voit ilmoittautua kahdesti per päivä (jos tilaa riittää), eli voit halutessasi hakea nimmarin- ja levyn myös kaverille, joka ei pääse paikalle.

 

Nimikirjoituslevyt ostetaan MUJIssa Takahashin näyttelyn yhteydessä olevasta myyntipisteestä. Niitä EI voi maksaa MUJIn kassoilla.

 

Levyn hankittuaan signeeraukseen ilmoittautunut henkilö voi asettua signeerausjonoon Kampin keskuksen E-tasolla sijaitsevalle signeerauspaikalle

 

Mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä mangaka ei vieraile Suomessa kovinkaan usein!

0917-01.png

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kysyttävää? Lähetä meille sähköpostia:

HUOM! Ilmoittautumiset on nyt käsitelty ja kaikki päivät loppuunvarattuja.

Huomaathan, että emme lähetä erillistä vahvistusviestiä, vaan muistutamme ilmoittautuneita kolme päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittautumisen järjestää H-Town yhteistyössä teatteria.fi -sivuston kanssa.

bottom of page